MODTAGER 2019:

Arbejdsmiljøorganisationen ved Aalborg Universitet til et forsøgsprojekt med organisatorisk dialog i forandringsprocessen

 


        MODTAGER 2013:

        Uddannelsesprojekt for social- og

        sundhedshjælpere i ældreplejen

        i Frederikshavn Kommune.  

 

 

 

 

 

 

 

Pioner-projektet er overskriften på et uddannelsesforløb, der har givet op mod 253 social- og sundhedsassistenter i ældreplejen i Frederikshavn Kommune mere tryghed og arbejdsglæde, da de gennem projektet er blevet langt bedre rustet til at møde borgere med psykiske lidelser og misbrug.

Modtagerne af Den Nordjyske Trivselspris 2013 er initiativtagerne til projektet, fællestillidsrepræsentant Joan Pedersen, arbejdsmiljøkonsulent Anni Birkving og uddannelseskonsulent Majbritt Sund.

De 50.000 kroner skal bruges til at videreudvikle Pioner-projektet.
 


Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet, deler Den Nordjyske Trivselspris 2012 sammen med entreprenørvirksomheden Svend Aage Christiansen A/S fra Øster Vrå.

Projektets bagmænd (Aalborg Universitet), professor Pascal Madeleine og adjunkt Afshin Samanis fik prisen på 25.000 kr. for deres forskningsprojekt, hvor de har kortlagt rengøringsassistenters arbejdsbetingede skavanker og hjulpet dem til en mere smertefri hverdag.

 


 

Sygehus Vendsyssel fik Den Nordjyske Trivselspris 2010 for Projekt SundhedsBoostet. Med projektet blev sygehusets op mod 2500 medarbejdere motiveret til en sundere livsstil med motion, sunde spisevaner og nul rygning.

Novagraf A/S